Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy się znajkdzie mój kot? | |
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
Marcijen![]() | Strona Tarot nie działa, więc pytanie zadaje tu. Gdzie jest mój kot i czy się znajdzie?/Biedny był zdziwiony, ale podziękował. |
XXI wiek ? |
Tajne.tarot-marsylski.pl | |
wendol![]() | I przez kota zniknął kolejny temat. Takie pytania zadawaj w temacie "Tarot". Co Ci nie działa, jaka strona? Jak noce są ciepłe, to kota może długo nie być. Jak jest niemłody (doświadczony) i nieraz gdzieś łaził, to się nie martw. Kot nie jest taki głupi jak pies - nasza kotka chodzi z nami dość daleko do sklepu i czeka - nie trzeba jej pilnować, ani uwiązywać. |
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
Marcijen![]() | Mój kot nigdy nie był sam na zewnątrz. A jakie są koty to już zdołałem się dowiedzieć... Niestety nie mogę zadać pytania przez "Tarot" zwyczajnie w świecie nie działa. Wpisuje wszystko jak trzeba, sumę kropek na kosztach i nie chce mi wysłać. |
XXI wiek ? |
wendol![]() |
Więziłeś go, czy co? To się zachłysnął wolnością... Ile dni (i nocy) go nie ma? Nasze koty znikały kiedyś na kilka dni, a później sąsiedzi opowiadali, że przychodziły do nich, dawali im jeść, chodziły po stołach... U nas zawsze mają pełne miski z suchym, a mokre dostają dwa razy dziennie, ale kot, to kot - ciekawski jest i tyle. Może sprawdzały, gdzie im lepiej będzie? :)
Ano rzeczywiście nie działa, a już myślałem, że ludzie samodzielni się stali i dlatego nie piszą ;) Za dużo wpisów tam jest i baza nie wydala. Nie wiem, na czym to chodzi, ale jak by był SQL, to nie powinno być problemów, chyba że napisane jest byle jak. Igor jest adminem i pewnie wie, o co chodzi. Coś mi niedawno mówił, że trzeba unowocześnić, bo przestanie działać. | ||||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
Marcijen![]() | I się kotek mój znalazł, jednak mój wikt i opiekunek odpowiadają mu zupełnie. Po 8 nocach wrócił. Wykryły go moje kamery. :) Jednak w tym przypadku forum (przestarzałe rozwiązania) i dyskutuje na ten temat, okazały się zupełnie zbędne. Pozdrawiam, stare niepotrzebne. |
XXI wiek ? |
Igor![]() | Marcijen 1 lipca, 23:51 Dziękuję za datek dla biednego, zwłaszcza że był szczery, wtedy rzeczy dzieją się same moja pomoc nie jest potrzebna. Pozdrawiam Igor |
Niech Moc Będzie z Tobą |
Igor![]() | wendol 3 lipca, 02:35 Spokojnie, właśnie dodałem wpis. Pozdrawiam Igor |
Niech Moc Będzie z Tobą |
jonni | Spokojnie)) |
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |