Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na luzie | |
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 286 |
Wrona | Przychodzi baba do lekarza: - Panie doktorze, dziękuję za wspaniałe leczenie. - Ależ ja leczyłem pani męża, nie panią! - Tak, tak, ale ja po nim wszystko dziedziczę... Czy to nie wydaje się podejrzane, że lekarze swoją działalność nazywają "praktyką"? - Pani Kowalska, żeby rozwód był z winy męża musimy na niego coś mieć. Czy maż pije? - Nie, skąd, jakby tylko spróbował to ja bym mu....! - Czy nie daje pieniędzy? - Nie, absolutnie, oddaje wszystko co do grosza...już by mi tylko schował złotówkę to ja bym mu... - A może bije Panią? - K...wa , tylko by rękę podniósł, to ja bym go przez okno pogoniła... - A co z wiernością? - O! Tu go mamy! Drugie dziecko nie jest jego! Żona do informatyka: - Widzisz tego młodego człowieka na zdjęciu? - Tak. - To Twój syn, o szesnastej odbierzesz go z przedszkola. Wędkarz skarży się prezesowi spółdzielni mieszkaniowej: - Mieszkanie, które otrzymałem jest tak małe, że nawet nie mogę z kolegami porozmawiać o rybach! Delegacja nauczycieli przychodzi na spotkanie z ministrem. - Panie ministrze, my w ogóle nie mamy pieniędzy! - Trudno... Wchodźcie... - To skandal ! Agenci SB moga korzystac nawet z rent inwalidzkich !!! - Skoro lekarze moga.... Rozmawiają dwie studentki: - No dlaczego go rzuciłaś? Przecież mówiłaś, że ma w sobie "to coś". - Tak ale już wszystko wydał. Kazdy czlowiek, to kot w worku. Wytrzymac z nim mozna od niedzieli do wtorku !!! Z niektorymi tylko psy dluzej wytrzymuja, bo jego mowy nie pojmuja. |
wendol![]() | |
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
wendol![]() | Agent GRU zwerbował w Polsce 16-letniego Ukraińca. Eksperci: mamy problem "- Zwracajmy uwagę na osoby, które nadmiernie interesują się transportami idącymi na wschód, wojskowymi jednostkami czy infrastrukturą energetyki - te obiekty są rozpracowywane przez rosyjskie służby - zaznacza Żaryn." Ma to sens. "Powinniśmy łapać agenturę rosyjską w naszym kraju". Łapać Tuska! ;) No co? Miało być "na luzie". Tylko, że niektórzy tak na poważnie - zwłaszcza "klasyk", przywódca duchowy miłościwie nam panującej partii znany z anegdot zaczynających się od: "cytując klasyka" :)) |
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
Igor![]() | Powiem ci ty masz zdrowie się tym truć ;) Pozdrawiam Igor ps. jeszcze chwila i w przedszkolach werbować będą ;) |
Niech Moc Będzie z Tobą |
wendol![]() | Kościół od dawna werbuje, żeby później płacić im haracz za "ochronę". Żeby dzieci młodsze i starsze wiedziały jak bardzo zgrzeszyły przychodząc na ten świat i jak są winne i złe. Nawet się z tym nie kryją - najciemniej pod latarnią. Oczywiście największym złem jest Tusk - wręcz uosobieniem zła cytując klasyka. Trzeba się wreszcie wziąć za agenturę watykańską. Papież do młodych Rosjan: Jesteście spadkobiercami oświeconego imperium rosyjskiego Żeby w tak prymitywny sposób zabiegać o poparcie? Kiepska partia polityczna z tego Kościoła. W sumie... na Zachodzie nie mają czego szukać, bo tam mówią to co ja o ideologii Kościoła. Ideologia Kościoła najlepiej pasuje do różnych dyktatur, rządów autorytarnych i innych kreatur, co pokazuje historia, a w Polsce widzimy to teraz. |
nicze![]() | |
nicze![]() | |
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 286 |
Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |